BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

11 July, 2011

berangan tak sudah (:

iPHONE (: aku nak yang ini....rase2 bile akan dapat ek??
hahaha...nak beli ,mahal la...:( nak kumpul sikit2 boleh,,tapi duit yang aku nak kumpul kan tu,aku nak
shopink ngan b kau la...mybe nanti kalau aku kena no ekor , aku beli kot.
nak mntak mak aku tok sport duit sikit ?jgn hrap la...kalau yg murah2 boleh la die sport,,
nak mntak b aku?? malas la...die ngah sesak skunk ni (:
mlas nak tambah2 kn beban die...tp aku minat gela la ngan iPHONE ni ...nak2 kalau
da psang cover rabbit macam kat bwh ni 
tengok la !!!! cute nye (:

05 July, 2011

OMG ! OMG !

OMG.........mcdonalds ((:
bile tengok jek bende ni ,mesti teringin nak makan ..haha.alang ke bagus nye ape yg aku nak skunk ni dapat...tambah2 plak tngah lapar ni kn .pehh..pasti abz smpai mnjilat ibu tangan.hihihi.kan best kalau kat mlimau ni ade mcd .hahahaha..bile la mlimau ni nak maju.mybe tunggu aku yg memerintah ,baru la tmpat ni akan maju kn kn kn ?
tngok bende ni jgak ,teringat kat b aku (: 
sbb ,,time 1st date ,aku g mkn kat mcd MP la..mcam sweet jek kn time tu...
skunk kalau nak mintak cd ni kat b aku ,agak ssah skit..
sbb,kalau aku mintak ,mesti die lupe .....hehehe .tu le b aku .
blum tua lagi sudah lupe..
emmmm..ok la..lagi lame aku tngok bende ni ,lagi aku mengidam taw..
BYEEEEE (::

04 July, 2011

g.NA !!!!!

BERBAJU KURUNG !


03 July, 2011

LOVE LOVE LOVE


nonok sayang aku (: